Telefon
WhatsApp
İnstagram
Fare İlaçlama

Fare İlaçlama

Fare İlaçlama

 
Fare hakkında bilgi

Ev farelerinin  (Mus musculus) renkleri açık kahverengiden siyaha kadar değişim gösterebilir. Baş ve gövde uzunluğu ortalama 6- 9 cm olabilen farelerin kuyrukları 9-11 cm uzunluğundadır. Toplam ağırlıkları 30 gr'a kadar ulaşabilir.

Fare mücadelesi

Fare mücadele yöntemleri farklı yöntemler ile yapılabilir ancak en önemli şartı fare kontrolu yapacak ekiplerin işi bilen profesyonel ilaçlama firmaları tarafından görevlendirilmiş kişiler olmaları gereklidir.Fare çok seri hareket edebilen,kokuya karşı çok hassas bir hayvan olduğu için kendine doğru yaklaşan tehdidi çok çabuk fark edebilir bunun için fare yakalama sıradan yöntemlerle yapılamaz genelde ilaçlama şirketleri fare ilaçlama hizmeti verdikleri için bu işlem ile uğraşmazlar.
 

Fare yakalama istasyonları

Fare yakalama işlemi fare kapanları ile yapılabilir ancak fare ilaçlama tekniği özel olarak üretilmiş olan rodentisit türü farelerde kemirme isteği baz alınarak üretilmiş fare mücadele ilaçları ile bilinçli bir şekilde yapılabilir. Fareleri kontrol altına alabilmek onların yuvalandıkları alanları tespit ederek geçiş yollarına bırakılacak fare istasyonu yada fare ilaçları ile mümkün olurken dikkat edilmesi gereken önemli bir hususta fare giriş yollarının titiz bir kontrol sonrası tespit edilerek kapatılması ile çok daha kolay ve kalıcı olacaktır.
 

Fare ilaçlama firması

Halk arasında bilindiği üzere fareler normal böcek ilaçları kullanılarak yok edilemezler fare bünyesi dirençli ve bu tür ilaçlara karşı son derece sağlamdır bu yüzden özel içerikli fare yemleri kullanılarak farelerin iç kanama sonucu kontrol altına alınmaları sağlanmalıdır. CEMSOY ilaçlama ekiplerimiz aydın ve kuşadasında farelere karşı kaliteli fare ilaçları kullanmak sureti ile sizlerin fare sorunlarınızda kalıcı olarak fare ilaçlaması yapmaktadır.